Jeta osht Hall është vendi ku ju mund të gjeni informacionet më aktuale nga vendi dhe bota dhe të argëtoheni njëkohësisht.

Një përkushtim i veçantë ndaj temave të ndryshme sociale që na preukopojnë çdo ditë.

Flasim poashtu edhe për artin, tekologjinë, showbizin, sportin dhe shumë të tjera.